top of page

ανάλυση κινδύνου, ασφάλεια των πληροφοριών, προστασία ανώτερων στελεχών, και υπηρεσίες ελέγχου στην βιομηχανική κατασκοπεία

H IPI-GROUP στοχεύει στην καλύτερη υποστήριξη λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων.

Ντετέκτιβ Αθήνα - Αξιόπιστες, διακριτικές υπηρεσίες

 

Ψάχνετε για ιδιωτικό ερευνητή στην Αθήνα; Η έμπειρη ομάδα ντετέκτιβ προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών για να σας βοηθήσει να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, με απόλυτη εμπιστευτικότητα.

Καλωσορίσατε στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών, ντετέκτιβ με έδρα την Αθήνα. Είμαστε μια ομάδα έμπειρων και άρτια εκπαιδευμένων ντετέκτιβ, αφοσιωμένων στο να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και διακριτικές υπηρεσίες. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Οι Υπηρεσίες μας:

Προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας, όπως:

  • Επιτήρηση: Μπορούμε να διεξάγουμε επιτήρηση για να συλλέξουμε πληροφορίες για ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων, τις δραστηριότητές τους και το πού βρίσκονται.

  • Έλεγχοι ιστορικού: Μπορούμε να διεξάγουμε ολοκληρωμένους ελέγχους ιστορικού σε άτομα ή εταιρείες, για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις.

  • Έρευνες απιστίας: Εάν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας απατά, μπορούμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία για να επιβεβαιώσουμε ή να διαψεύσουμε τις υποψίες σας.

  • Εταιρικές έρευνες: Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει με τη δέουσα επιμέλεια, τις εσωτερικές έρευνες, την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα.

  • Έρευνες αγνοουμένων: Εάν ψάχνετε για έναν αγνοούμενο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τον εντοπίσετε.

  • Γιατί να μας επιλέξετε?

Στα γραφεία Ντετέκτιβ Αθήνα, κατανοούμε τη σημασία της εμπιστευτικότητας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έρευνας. Χρησιμοποιούμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και τεχνικές για να κάνουμε τη δουλειά σωστά και οι ντετέκτιβ μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και έμπειροι. Παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας τακτικές ενημερώσεις για την περίπτωσή τους, ώστε να είστε ενημερωμένοι και να λαμβάνετε τις καλύτερες αποφάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν χρειάζεστε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ στην Αθήνα, ή τις γύρω περιοχές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Προσφέρουμε μια δωρεάν διαβούλευση για να συζητήσουμε την περίπτωσή σας και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Η ομάδα μας είναι διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει, ώστε να μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για να κάνουμε τη δουλειά σωστά.

Licensed 

Discreet 

Experienced

/

/

ντετεκτιβ

[Εταιρικές Έρευνες ]

 

Έρευνες εταιριών και στελεχών, συλλογή και ανάλυση στοιχείων για σωστές αποφάσεις πελατών μας οι Σύμβουλοι Ασφαλείας ξερουν οτι 

η διαφθορά, η ατιμία και η απάτη είναι μερικά από τα πιο κοινά κακά στον κόσμο μας και είμαστε όλοι ευάλωτοι στις κακές προθέσεις των ανθρώπων που έχουν πρόθεση να βλάψουν τις προοπτικές μας.

Συμβουλοι Ασφαλειας ερευνας

[ Έλεγχος συνεταίρων - υπαλλήλων ]

Ο έλεγχος της καταλληλότητας του συνεταίρου και στελεχών μιας εταιρίας είναι απαραίτητο για μια σωστή επιλογή και αποφυγή πλήθους πιθανών σοβαρών μελλοντικών προβλημάτων. Η IPI Group έχει τους ντετεκτιβ για να κάνει τους κατάλληλους ελεγχους για εσάς.

Συμβουλοι Ασφαλειας ερευνας

 [ Οικονομικές έρευνες ]

ανάπτυξη ερευνητικών εργαλείων και ανάλυση δεδομένων απο το προσωπικό του risk managεment για σωστές αποφασείς και επενδυσείς

Οι απειλές υπεξαίρεσης και απάτης είναι πάντα εκεί και δεν μπορείτε ποτέ να ξέρετε πότε μπορεί κάποιος να σας εκθέσει σε αυτές τις απειλές.

Συμβουλοι Ασφαλειας και ερευνας

[ Συλλογή στοιχείων ]

 

οι ντετέκτιβ μας κανουν έρευνες με στόχο την συλλογή πληροφοριών και ανάληση στοιχείων για την κατάσταση και τις ανάγκες των πελατών μας και των εταιρειών τους.

Συμβουλοι Ασφαλειας ερευνας

[ Συστήματα αντι - παρακολούθησης]

 

Το risk manegment και Security consulting ομάδα που εχει η IPI Group κάνει ελεγχους γραφείων, meeting rooms και συναντήσεων εταιρικών στελεχών για τυχόν συστημάτων παρακολούθησης σε χώρους.

Συμβουλοι Ασφαλειας ερευνας

[ Risk Assesment and Risk Analysis ]

 

Σε αυτόν τον κόσμο, όπου η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη είναι σπάνιες ιδιότητες, πρέπει η IPI-Group με τους ντετεκτιβ που εχει να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους ενάντια σε κάθε αποδιοργανωτική πράξη από τους ανθρώπους που έχουν συνωμοτήσει εναντίον τών πελατών μας και των εταιρειών τους.

Οι περισσότερες επιχειρηματικές συμφωνίες έρχονται συνήθως με μια υποχρεωτική απαίτηση να διεξαχθεί διεξοδική έρευνα της άλλης

εταιρείας για να εξασφαλιστεί ότι

έχει ένα καλό και καθαρό μητρώο και μια ευνοϊκή ιστορία που χρειάζεται για να οδηγήσει σε μια επιχειρηματική συνεργασία και ένωση ελεύθερη από προβλήματα. 

bottom of page