Γραφείο Ιδιωτικών ερευνών

Σύντομα θα διοργανώσουμε σεμινάρια με τα παρακάτω θέματα, αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα για να σας ενημερώσουμε για τις ημερομηνίες έναρξης. 

Θέματα : Συλλογής πληροφοριών και ανάλυση, προστασία εταιρειών απο διαρροή πληροφοριών και Βιομηχανική κατασκοπεία. Επίσης σεμινάρια ερευνών, παρακολούθηση και αντιπαρακολούθηση.

Εχουμε ξεκινήσει κάποιες εργασίες για να βγάλουμε ένα εντελώς δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης ιδιωτικών ερευνών για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να γίνετε ιδιωτικοί ερευνητές.

Μπείτε στο Group, πατήστε εδώ η την φωτογραφεία .

87500241_2539543586300490_25896873905325

Σεμινάρια IPI-Group

Θέλω οποίος ενδιαφέρεται να προσπαθήσει να λύσει την παρακάτω πραγματική υπόθεση που είχε το γραφειο ιδιωτικων ερευνων IPI πριν μερικούς μήνες. Με αυτή την άσκηση θέλω να σας δείξω πως πρέπει να σκέφτεται ένας ιδιωτικός ερευνητής και να καταλάβετε ότι αν θέλετε να ασχοληθείτε με το επάγγελμα πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεστε κάποια πράγματα.

Η υπόθεση είναι ως εξής.

Ξέρουμε ότι ένα μέλος μεγάλης εταιρείας έχει έρθει από το εξωτερικό στην Αθήνα.

Δεν ξέρουμε πότε έφθασε στην Αθήνα αλλά ούτε ξέρουμε που μένει, ξέρουμε το ονοματεπώνυμο του και ότι του αρέσει να μένει σε 5 αστέρα ξενοδοχεία όταν βρίσκετε σε άλλη χώρα για επαγγελματικές δουλειές.

Η εντολή είναι να μάθουμε σε ποιο ξενοδοχείο μένει και σε ποιο αριθμό δωματίου.

Γράψτε μου τι θα κάνετε και πως θα βρείτε αυτό που σας έχει ζητηθεί.

Για να συμετασχετε μπήτε στο Group.

© 2019 by I.P.I Group

Business Intelligence  

Risk Management & Consulting

Ντετέκτιβ - Αθήνα - Γλυφάδα

Σύμβουλοι Ασφαλείας και Έρευνας

IPI-GROUP.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Το Γραφείο Ντετέκτιβ με αριθμό αδείας 4891/7/1238-δ, τηρεί την ανωνυμία και το απόρρητο του πελάτη και λαμβάνει κάθε προφύλαξη για να διασφαλάσει τις πληροφορίες που συλλέγει απο κάθε έρευνα. Δεν ενοικιάζουμε, πουλάμε, η μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες η πληροφορίες έρευνας με κανένα τρίτο πρόσωπο ή εταιρεία. Οι έρευνες μας διεξάγωται με απόλυτη μυστικότητα, και με επαγγελματικό και ηθικό τρόπο.